Blar i NTNU Open på forfatter "Vu, Dat Trong"
-
Biokjemisk sammensetning, biologisk aktivitet og effekt av simulert fordøyelse i rød sjøpølse Parastichopus tremulus
Kletthagen, Malin Christine (Master thesis, 2022)Verdens befolkning er forventet å vokse kraftig. Det er allerede en stor global utfordring å produsere nok næringsrik og helsefremmende mat til den voksende befolkningen på en bærekraftig måte. Interessen for marine proteiner ... -
Enzymatic Hydrolysis of Orange-Footed Sea Cucumber (Cucumaria frondosa)—Effect of Different Enzymes on Protein Yield and Bioactivity
Vu, Dat Trong; Falch, Eva; Elvevoll, Edel Oddny; Jensen, Ida-Johanne (Peer reviewed; Journal article, 2023)While sea cucumber is a food delicacy in Asia, these food resources are less exploited in Europe. The aim of this study was to determine the chemical composition and potential food applications of the less exploited ... -
Sous-vide behandling av Atlantisk sild med tilsetning av naturlige antioksidanter ekstrahert fra urter fra middelhavsområdet
Vu, Dat Trong (Master thesis, 2020)Oregano-ekstrakt var den eneste antioksidant ekstraktet som viste potensiale til å forsinke lipidoksidasjonen i fisk under lagring. Oregano-ekstrakt hadde effektivitet til å forsinke lipidoksidasjon i fisk, mens ...